Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Camembertsuppe

Sendt inn av: mep@mus.hib.no (Morten Eide Pedersen)

(For 4 personer)

Ingredienser:

  • 300 g champinjonger (friske)
  • 100-150 g camembert
  • 5 sjalottløk
  • 2 ss smør
  • 4 dl grønnsakbuljong
  • 5 dl H-melk
  • 1 dl kremfløte
  • 2 ss hvetemel
  • 1-2 ss kinesisk soya
  • salt
  • pepper

Fremgangsmåte:

Skjær stilkene fra sopphattene og fyll hattene med ost. Finhakk stilkene. Skrell og finhakk løken. Fres løken og den hakkede soppen i smør. Hell på buljong og melk og la blandingen koke opp. rør melt ut i fløten og visp jevningen i suppen. La koke i ca. 5 min. Smak den til med soya, salt og pepper. Legg sopphattene forsiktig i suppen. Legg lokk på kjelen og la suppen småkoke et par minutter til osten er smeltet.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no