Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Chilisalsa

Ingredienser

  • 1 rød eller grønn chili
  • 2 store sjalottløk
  • 1 rød paprika
  • 1 lite hvitløksfedd
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1 - 2 ss extra virgin olivenolje
  • 1 ss hakket frisk koriander
  • litt salt
  • nykvernet sort pepper

 

 

 

Fremgangsmåte

Rens chili og paprika for frø og fjern de lyse delene frøene er festet på. Rens charlottløken. Hakk charlottløk og chili fint, og skjær paprikaen i små terninger. Knus hvitløksfeddet.

Bland alt i en skål og ha over 1 ss balsamicoeddik og 1 ss olivenolje og hakket koriander. Bland alt, og smak til med salt og nykvernet pepper. Ha i litt mer olivenolje hvis du synes det behøves.

La salsaen stå kaldt en stund før den serveres.

 

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no