Ingredienser
- 2 bokser hermetiske tomater
- 140 g. boks tomatpure
- 680 g. glass med tomat/basilikumsaus
- 2 stoore løk
- 2 middels store grønne paprika
- 2 -4 store røde chilifrukter
- 250 g. champignon
- 7/8 fersk hvitløk
- 1 ts. cayennepepper
- 5 ts. koriander
- 5 ts cumin (bør reduseres hvis du ikke er sikker)
|
 |
 |
 |
Fremgangsmåte
Alle tomatproduktene helles i en gryte og hakkes/moses i stykker.
Bruk foodprofessor/stavmixer hvis du vil ha en helt jevn saus.
Løk og paprika hakkes i små (3-5 mm) biter og haes i gryten.
Hvitløken hakkes. Det går greit med vanlig hvitløk også.
Chiliene fiinhakkes i professor eller for hånd.
Krydder haes i. Ta gjerne i litt av gangen.
Champignon deles i småbiter og legges i gryten.
Det hele kokes 'en stund' alt fra 30 minutter og oppover er bra.
Bedre saus med lengre koketid.
Henrik.
|