Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Rabarbrachutney

Ingredienser

Ingredienser

  • 1/2 kg rabarbra
  • 2 middels store løk
  • 2 ss mørk brunt sukker
  • en knivsodd chilipulver
  • 1 ts. salt
  • 2 ss karrypulver
  • 1 ts kanel
  • 10 ss 7% eddik

Fremgangsmåte

Skrell og skjær rabarbraen i biter - det skal være ca 450 gram igjen.Hakk løken i biter.

Bland rabarbra, løk, sukker, krydder og eddik og kok opp. La det hele koke under omrøring til rabarbraen er kokt og konsistensen er tykk. Blir massen for tykk under koking, tilsett litt vann etter behov.

Haes på rene, nykokte varme glass, og lukk godt. Avkjøles, oppbevares i kjøleskap.

Serveres til retter av kjøtt og curryer.

 

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no