Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Fiskefarse

Sendt inn av: Paul Johannessen

Denne farsen kan man lage fiskepudding eller fiskekaker av.

Ingredienser

  • 500 g filet av hyse (kolje) eller torsk (Fisken bør være fersk)
  • 1 sp.skje salt
  • 1 middels løk
  • Krydder etter behag
  • 4 sp.skje potetmel
  • 4-5 dl.hel melk

Fremgangsmåte

Kjør fisk og salt i foodprosessor til den blir seig. Tilsett løk og potetmel og krydder.

Spe med melk,og la maskinen kjøre til farsen blir luftig og lett. Fyll farsen i godt smurt langform(kan bli 2),og stek ved 200 g. i 1 1/2 time,i lang panne med vann,følg med så den ikke blir brendt på toppen.

En kan også steke fiskekaker på stekepannen av denne farsen, bruk smult og prøv med en fiskekake,før du setter igang.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no