Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Glassmestersild

Ingredienser

  • 4 salte sildefileter
  • 1 liten rød løk
  • 1 liten vanlig løk
  • 1 gulrot
  • 1 liten bit purre
  • ca. 1 1/2 cm pepperrot
  • 3 laurbærblader

    Lake:

  • 1 1/2 dl vann
  • 1 dl eddik
  • 1 dl sukker

Fremgangsmåte

Kok en lake av vann, eddik og sukker. Avkjøles.

Skjær sildefiletene i serveringsbiter.

Rens og skjær løk i tynne ringer, gulrot og purre i tynne skiver og pepperrot i små terninger.

Legg sild , løk, grønnsaker, krydder og laurbærblad lagvis på et glass.

Hell den avkjølte laken over silden, og sett silden i kjøleskap.

Silden bør stå minst et døgn før den serveres.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no