Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Oppskrift på Gorgonzola-saus

Sendt inn av: Randi Sørli <randi.sorli@toyen.uio.no>

Ingredienser

  • 1/2 Norzolaost fra Meieriene (Eller tilsv. mengde ekte gorgonzola)
  • 1 beger creme fraiche
  • salt og pepper og basilikum

Fremgangsmåte

Ha creme fraiche i en kjele og smuldre i osten. La sausen småputre til osten er smeltet. Smak til med salt og pepper. Har du tørket basilikum has denne i fra begynnelsen, frisk basilikum has i mot slutten. Blir sausen for tykk, spe med melk eller vann.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no