Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Griljerte torsketunger

Sendt inn av: Ellen Brox <ellen.brox@itek.norut.no>

Først må torsketungene skylles og tørkes godt av. Vendes først i egg og deretter i griljermel blanda med litt salt og sitronpepper.

Stek dem sprø og gyldenbrune.

Server sammen med potet og råkost/grønn salat og gjerne rømme eller saus laget av rømme og majones tilsatt worchestersaus, et par sitrondråper, salt og sherry (det er sherryen som gjør det...) og gjerne litt kryddergrønt.

Kalde tunger er nyydelig på skiva til frokost, lunsj og kvelds også, så jeg kjøper alltid mer enn vi klarer å spise ;-)

Og etter min mening må tungene være ferske (dvs ikke ha vært innom en fryser), men det selges jo en god del frosne tunger, så kanskje det er spiselig?

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no