Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Cindys gulrotkake

Sendt inn av: cindy@nvg.unit.no (Cindy Kandolf)

Ingredienser

  • 4,5 dl mel
  • 4,5 dl sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts natron
  • 2 ts kanel
  • 1 ts ingefær
  • litt kardemomme og muskat
  • 6-7 dl finrevet gulrot
  • 2 dl matolje (med nøytral smak)
  • 4 egg

Fremgangsmåte

Ha i en stor, smurt langpanne (ca. 22x32 cm). Stek ved 175 grader i ca. 30 minutter.

Glasur

Bland 75g fløteost (f.eks. Philadelphia eller Tine Gourmet) og 50 g smør/margarin. Tilsett litt vaniljesukker evt. noen dråper vanilje-essens, og ha i melis litt etter litt inntil glasuren er tykk og søtt. Om det blir for tykk før den er søt nok til din smak kan du blande inn litt melk.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no