Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Hasselbackpoteter

Ingredienser

  • 4 porsjoner:
  • 10-12 poteter
  • 3 ss smør
  • 1 1/2 ts salt
  • 1 ss brødrasp
  • 2 ss revet ost

Fremgangsmåte

Skrell og skyll potetene. Skjær dem i tynne skiver, men ikke helt igjennom, de skal henge sammen i bunnen. Legges i smurt ildfast form med den oppskårne siden opp. Pensle med smeltet smør, ha på salt. Stekes på 225 grader o ca. 20 minutter. Pensles med smør iløpet av stekingen. Ta dem ut av formen. Strø brødrasp og revet ost over, og stek ytterligere 15-20 minutter til de er myke og har fin farge.

Godt til stekt kjøtt.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no