Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Helles sennepssild

Sendt inn av: helle.paulsen@tromso.fou.telenor.no (Helle G. Paulsen)

Ingredienser

  • 3 krydder- eller spekesild
  • 0.5 dl olje
  • 2 ss /% eddik
  • 2 ss vann
  • 0.5 dl sennep
  • 1 dl sukker
  • 1 (2) hakkede løk
  • (mye) finhakket dill

Fremgangsmåte

Silda fileteres. Vannes ut natten over. Skjæres i biter. Sausen blandes og has over. Må stå kaldt noen timer før servering (helst 1-2 døgn). Serveres meget kald.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no