Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Hvitløksgravet laks

Sendt inn av: knutsel@oslonett.no (Knut Selvik)

Ingredienser

  • 1 kg laks fra midtstykket
  • 4 pressede fedd hvitløk
  • 4 ss salt
  • 3 ss sukker
  • 1 ts knuste pepperkorn
  • 1 bunt dill

Fremgangsmåte

Filleter laksen, gni inn med presset hvitløk strø over salt, sukker og pepper blandingen. legg på dillen of legg fileten mot hverandre. Legg laksen i et fat og dekk med folie og legg en talerken over som press. La stå i kjøleskapet cd 2 døgn. snu av og til.

KJÆMPE GOD!!!! :-)

Hilsen Knut Selvik

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no