Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Juleskinke

Greit å ha på julebordet til lunsj eller middag. Skinken vil holde seg i kjøleskap ca 1 uke.

Ingredienser

1 juleskinke

(uten ben)

 

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 125 C.

Pakk juleskinken inn i aluminiumsfolie og legg den i langpannen.

Stikk steketermometeret inn i den mest kjøttfulle delen av skinken og sett den inn i stekeovnen. Når steketermometeret viser 72 C er skinken ferdig (ca. 2 timer for en juleskinke på ca 2 kg)

Server gjerne Waldorfsalat til juleskinken.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no