Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Berits koljepasta

Sendt inn av: espen.munch@ima.uio.no (Espen Munch)

Ingredienser

Til 4 personer:
  • 400-600 gram ferdigtrukket røkt kolje.
  • 1 boks el.tube rekeost.
  • 1 kremfløtehus
  • Saft fra en sitronbåt eller to.
  • 1/2-1 d.l. kraft fra koljen
  • 2-3 dl. frosne erter
  • En pakke crabsticks (eller reker)
  • Litt pepper (vær forsiktig med salt - osten har en del).

Fremgangsmåte

Varm opp fløten, rekeosten, koljekraften, sitronsaften og pepper til det har blandet seg. Ha i de frosne ertene, crabsticksen og fisken på svak varme og få det gjennomvarmt.

Server til nykokt pasta.

Den er enkel å lage,fin å bruke fiskerester på, og god. Den kan sikkert passe med andre fiskeslag også.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no