Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Libanesisk agurk - og youghurtsuppe

Ingredienser

  • 1 agurk, skrelt og tynt skivet
  • 4 dl naturell yoghurt
  • 2 ts finhakket frisk mynte
  • 1/2 ts revet sitronskall
  • 1-2 ss friskpresset sitronsaft
  • 4 dl vann med noen isbiter i
  • salt
  • nymalt pepper

Fremgangsmåte

  1. Bre agurksikvene utover et fat, og dryss over salt. La dem stå i 30 minutter, så saltet drar ut vannet.
  2. Skyll så saltet av agurkene, og klapp dem tørre i et papir.
  3. Ha agurken, mynten, sitronskallet og sitronsaften, yoghurten og vannet i en blender, og kjør til du får en helt jevn suppe.
  4. Krydre med salt og pepper, og avkjøl i to timer. Deilig på en varm sommerdag.

Kan serveres med varme pitabrød.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no