Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Lutefisk

Sendt inn av: s141@ugress.uib.no (Erik J.S. Olsen)

Fremgangsmåte

  1. Salt bitene lett på forhånd og la de ligge min 10 min.
  2. Ha vann i en passende panne, bare 1-1.5 cm over bunnen.
  3. Kok opp vannet
  4. Ha i fisken
  5. Kok som annen fisk (trekk!) til den får "rett konsistens" (dette tar ca 5 minutter)
  6. Pass på å ikke koke for lenge; da får du suppe ;-)
  7. Serveres med poteter og hvit saus.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no