Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Moccasjokolade med nøtter

Ingredienser

Ca. 30 stk.

  • 100 g melkesjokolade eller lys kokesjokolade
  • 100 g mørk kokesjokolade
  • 50 g nougat
  • 50 g smør
  • 1 ts frysetørret kaffepulver
  • 1/2 dl ristede, hakkede hasselnøtter eller ristede hakkede valnøtter.

Fremgangsmåte

Bryt sjokoladen i biter og smelt den i vannbad over en kjele med kokende vann sammen med nougat og smør. Rør slik at massen blir jevnt og glatt. Rør inn nøtter og kaffepulver. Gjem litt nøtter til pynt.

Dekk bunnnen av en liten form med litt kanter med bakepapir. Hell i moccamassen og dryss over resten av nøttene.

Avkjøles og settes i kjøleskap i 2 - 3 timer. Skjæres i serveringsbiter med en oljet kniv. Bitene kan gjerne pakkes i cellofan.Oppbevares i en boks med lokk i kjøleskapet.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no