Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Tiril og Biancas ostehorn

Sendt inn av: Tiril og Bianca Melby <bemel@trondernett.no>

Ingredienser

  • 6 dl melk
  • 1 pk gjær (50 g)
  • 850 g hvetemel
  • 4 ss smeltet smør
  • 2 ts salt
  • 100 g hvitost

Fremgangsmåte

Lag vanlig varmhevet gjærdeig, men spar litt av osten til pynt.

Del deigen i to, kjevle til runde leiver.

Del så i åtte like store spisser som rulles til horn.

Etterhev i ca 15 min.

Pensle med egg og strø på resten av osten før steking ved 225 gr. i 15 minutt.

Disse hornene er megagode, mye bedre enn de du kjøper i butikken.

Hvis du vil, kan du jo veksle med litt fyll.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no