Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Peppergryte

Sendt inn av: Gunnar Horrigmo <horrigmo@online.no>

Ingredienser

  • 500g kjøttdeig
  • 1 løk
  • 1 stor boks hele sjampignonger
  • en boks lettrømme
  • et glass tomatpuré
  • pepper (ca 1 spiseskje)
  • tørket basilikum ( 1 spiseskje)
  • soyasaus (jeg foretrekker La Choy)

Fremgangsmåte

Brun kjøttdeigen. Putt oppi sjampisene, løken (finhakket), en dash soyasaus, og basilikum (av en eller annen grunn er tørket basilikum best til dette), og la det putre 5 minutter. Hvis blandingen er for tørr til at det putrer (god kjøttdeig :-), kan man spe med litt melk. Ha i rømmen og tomatpuréen, og smak til med pepper -- anslagsvis 1 spiseskje, men det varierer. Det som gjelder er å få den riktige balansen mellom basilikum og pepper.

Putre-putre littegrann til, og server med ris.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no