Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Pizza Margherita 2

Sendt inn av: Øystein Johnsen <oystein@premium.no>

Dropp alle ingridiensene du har brukt. Det blir ikke hverken godt eller mye smak av slikt sammensurium.

Et annet mye bedre forslag som vil smake mye mer en nøn pizza du har prøvd tidligere:

Dagen før

Tørk 2 kilo ferske plommetomater i ovn ved 50 C i 14 timer sammen med litt fersk timian, olivenolje og et par hvitløksfedd.

Pizzadeig

Lag pizzadeig som normalt med vann,mel, gjær, olivenolje og salt. Kna deigen i minst 10 minutter, gjennom å slå deigen gjentatte ganger i bordet. La deigen heve et lunt sted i ca. 3 timer. Kjevl ut til passende størrelse.

Pizza Margherita

Legg de tørkede tomatene på pizzæn, bak i 15 minutter på bakesten, spre ekte bøffelmozzarella ut over tomatene og drypp 3 spiseskjeer av den beste olivenoljen du har råd til over dette. Stek derefter i 5-10 minutter til osten er gylden. Strø med fersk basilikum, salt, pepper og evt. litt mer olivenolje.

Hemmeligheten er selvfølgelig råvarene og hvor samvittghetsfullt man gjør dette, og dersom de er bra er det ikke mange som smaker mer eller bedre enn dette.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no