Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Rødbeter m/yoghurt

Ingredienser

  • 450 g kokte rødbeter, skåret i terninger
  • 1 ss hakket løk
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss sammalt hvetemel, fint
  • 1/2 ts spisskummen (cumin)
  • 3 ss hakket persille
  • Litt salt/kvernet pepper
  • 2 dl yoghurt naturell

Fremgangsmåte

Fres løken i oljen i en gryte/panne med høye kanter til den er gjennomsiktig. Legg i rødbetene, og rør forsiktig til de er gjennomvarme og begynner å steke. Strø over mel, kummin samt 2/3 av persillen, og salt og pepre forsiktig. Bland alt godt. Sett ned varmen, ha i youghurten og rør til sausen tykner. La det trekke noen minutter til. Server overstrødd med ekstra persille.

Kan serveres som tilbehør eller selvstendig vegetar rett.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no