Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Dragøys sennepsaus til gravlaks

Sendt inn av: Ellen Brox <ellen.brox@itek.norut.no>

Ingredienser

  • 2 ts sennep (svensk eller norsk, antar jeg, dijon vil nok ikke gi den rette smaken)
  • 2 ts sukker
  • 4 ts 5% eddik
  • 2 dl soyaolje
  • 1 dl dill
  • 1 eggeplomme

Fremgangsmåte

Bland sennep, sukker og eddik. Ha oljen forsiktig i ved bruk av mixer.

Bland inn eggeplommen. Ha i dillen til slutt.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no