Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Sjokoladefondue

Mektig, men himmelsk godt!!!

Ingredienser

  • Sjokolade etter smak, forslag: Toblerone, firkløver eller kokesjokolade.
  • Frukt, forslag: Banan i kubber, fersk ananas, appelsinbåter, eplebåter, pærebiter, kiwibiter, jordbær.

Fremgangsmåte

Sjokoladen smeltes i vannbad, pass på at ikke damp kommer opp i gryten, da blir sjokolademassen kornete. Kan tilsette nøn dråper olje. Settes på bordet over et spritbluss, kan jo bruke fonduegryte til dette. Frukten dyppes i den smeltede sjokoladen, - og så kan man jo fortsette å spise og smelte mere sjokolade til man blir kvalm... ;-)

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no