Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Stuede nesler eller spinat

Ingredienser

  • 4 dl. forvellede, hakkede nesler (se fremgangsmåte her) eller spinat
  • eller 1 pk. tint spinat fra frysedisken
  • 3 ss hvetemel
  • 2 dl melk eller 0,5 dl fløte og 1,5 dl melk
  • 1 ss smør
  • 1/2 ts salt
  • litt hvit pepper
  • 1/4 ts revet muskatnøtt
  • 1/2 ts paprikapulver
  • 1/4 ts timian

Fremgangsmåte

Smelt smøret i en kjele.

Ha i melet og rør godt, og spe litt etter litt med melk/fløteblandingen når du har kokebobler. Ha i krydder. La sausen småkoke minst 5 minutter under omrøring. Ha i neslene eller spinaten, og la det bli gjennomvarmt.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no