Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Svinefilet m/Choronsaus

Sendt inn av: Trond Ivar Jansen

En enkel og smakfull rett.

Ingredienser

  • Svinefilet ca. 150gr. pr.person
  • Choronsaus (Se oppskrift)
  • Soyasaus (Kikkoman)
  • 2 ts presset sitron
  • Reker
  • Broccoli
  • Ris

Fremgangsmåte

  1. Svinefilet skjæres i 2,5cm. tykke skiver og smøres inn i Soyasaus og grovmalt pepper og får ligge ca. en time.

  2. Brunes på hver side i meget varm tørr panne.

  3. Varmen settes så ned på svak varme.

  4. Kjøl pannen ned med margarin.

  5. La filetene surre på svak varme til de svakt rosa i kjernen, Ca.65 grader C. Dette tar ca. 15 minutter.

  6. Legg svinefiletene på varm tallerken, med ris og broccoli.

  7. Hell choronsausen over fileten og litt av risen.

  8. Strø rensa reker over.

Choronsaus

Choronsaus kan du gjøre så komplisert som du selv vil, men har du liten tid så gjør som meg.
  • 1 Pose Toro Bèarnaise Saus ( Eller din egen Bèarnaise saus)
  • 2 ts. presset sitron haes i
  • 1 ss. tomatpuré haes i

Eventuelt kan man røre i en eggeplomme like før den serveres.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no