En enkel og smakfull rett.
Ingredienser
- Svinefilet ca. 150gr. pr.person
- Choronsaus (Se oppskrift)
- Soyasaus (Kikkoman)
- 2 ts presset sitron
- Reker
- Broccoli
- Ris
|
 |
 |
 |
Fremgangsmåte
- Svinefilet skjæres i 2,5cm. tykke skiver og smøres inn i
Soyasaus og grovmalt pepper og får ligge ca. en time.
- Brunes på hver side i meget varm tørr panne.
- Varmen settes så ned på svak varme.
- Kjøl pannen ned med margarin.
- La filetene surre på svak varme til de svakt rosa i kjernen,
Ca.65 grader C. Dette tar ca. 15 minutter.
- Legg svinefiletene på varm tallerken, med ris og broccoli.
- Hell choronsausen over fileten og litt av risen.
- Strø rensa reker over.
Choronsaus
Choronsaus kan du gjøre så komplisert som du selv vil, men har du
liten tid så gjør som meg.
- 1 Pose Toro Bèarnaise Saus ( Eller din egen Bèarnaise
saus)
- 2 ts. presset sitron haes i
- 1 ss. tomatpuré haes i
Eventuelt kan man røre i en eggeplomme like før den serveres.
|