Matnyttig
Hjem | Nytt på nettstedet | Om matnyttig.no

Sylta sopp

Sendt inn av: Ellen Brox <ellen.brox@itek.norut.no>

Ingredienser

  • 1 l vann
  • 1 l rensa sopp (pene, helst ikke for store kantareller)
  • 1 løk
  • 2 chillipepper
  • ca. 2 cm pepperrot

Lake:

  • 1,5 dl 7% eddik
  • 1,5 dl farin
  • 3 dl vann
  • Litt salt

Fremgangsmåte

Kok opp vann, ha i sopp og la koke i to minutter. Sil av vann og avkjøl. Legg på glass sammen med løk i tynne skiver, biter av chilli og biter av pepperrot.

Kok opp ingrediensene til lake, rør til sukker er oppløst. Avkjøl og hell over på glasset.

Lagres kjølig, helst kjøleskap.

Hovedretter
Småretter
Supper
Sauser
Tilbehør
Vafler/
pannekaker

Kaker
Desserter
Gjærbakst
Konfekt

Tema:
Kaffe
Nesler

  Matnyttig.no drives av: Nettinfo AS, Dagaliveien 11C, 0776 Oslo Telefon: 22 49 58 30 E-post: nettinfo@nettinfo.no